FILOSOOF

NIEUW LEIDERSCHAP

Vanaf 1989 is Pieter ook personal coach van bedrijven en particulieren. Tijdens deze periode maakt hij diverse studiereizen, waarin hij ervaart hoe de invloed van oude culturen voortleven in onze samenleving en van invloed zijn op de toekomst in ons beleven en denken.

“Kunst als metafoor voor
verandering en bewustwording”

In 2010 en 2011 richt Pieter de stichting All Global Movement op en ontwikkelt de filosofie voor de studierichting Nieuw Leiderschap. In 2012 begon hij met gastcolleges op de Universiteit van Nijenrode als aanzet naar Nieuw Leiderschap. Hierbij wordt onderwezen hoe het nieuwe leiderschap zou kunnen zijn, niet moeten zijn. Alles kan beter dan hoe we het nu doen, mensen moeten worden teruggebracht naar hun eigen werkelijkheid en los van alle maatschappelijke invloeden antwoord vinden op de vragen wie ben ik nou eigenlijk? Wat kan ik? Wat wil ik met mijn bedrijf betekenen voor onze wereld?

Het gaat er om meer potentieel uit mensen te halen. Het gaat om het creëren van een maatschappij, waarin een ieder meer plezier gaat beleven in zijn werk, wat een positieve uitstraling geeft naar je werk- en woonomgeving.

Pieter is in te huren als spreker, neem hiervoor contact met ons op.