Beeldend Wijchen

Beeldend Wijchen: Pieter KortekaasMuseum Kasteel Wijchen, Gemeente Wijchen, KunstPostWIjchen en de Wijchense ondernemers slaan de handen ineen en presenteren u een unieke expositie in de open lucht. Van 11 tot 30 oktober kunt u genieten van de tentoonstelling ‘Beeldend Wijchen: Pieter Kortekaas.

Buitenexpositie

De werken van Pieter Kortekaas zijn niet alleen mooi, maar vertellen een verhaal: spiritueel, maar concreet. Zijn beelden en schilderijen zijn toegankelijk voor jong en oud. Een moment van bezinning? Laat u leiden door de organische vormen van “De Stier” bij Villa Sterrebosch of neem een kijkje bij de beelden KunstPostWijchen en laat u volledig onderdompelen. Toch liever klimmen en klauteren? Dat kan op “De Kikker” van polyester voor Kasteel Wijchen. Kunst kijken én beleven met het hele gezin! Nieuwsgierig geworden naar hoe de kunstwerken er in werkelijkheid uitzien? Wij bieden u een wandelroute aan langs alle geëxposeerde kunstwerken. Maak kennis met ‘een dwarsdoornede’ uit de kunstcollectie van Pieter Kortekaas. In deze folder vindt u een routebeschrijving met plattegrond en informatie over de kunstwerken. U kunt deze meenemen op uw wandeling en starten waar en wanneer u wilt. Stel uw eigen kunstwandelroute samen en laat Beeldend Wijchen tot leven komen!

Activiteiten

In Museum Kasteel Wijchen is een leuke fotopuzzeltocht bij deze expositie verkrijgbaar. Lever deze in en maak kans op een bronzen sculptuur ter waarde van € 350,-. Wie weet bent u dadelijk in het bezit van een échte Pieter Kortekaas. Op 18 oktober vindt de Gelderse Museumdag plaats en zal de buitenexpositie Beeldend Wijchen: Pieter Kortekaas extra uitgelicht worden. KunstPostWijchen organiseert op 24 oktober in de foyer van ‘t Mozaïek (Oosterweg 197) het Kunstcafé. Aanvang van de avond is 20.00 uur. Graag aanmelden op kunstpostwijchen@gmail.com

Tags: