Boekpresentatie ‘Mijn weg naar bewustwording’

Zondag 24 maart a.s. presenteert Pieter zijn nieuwe boek ‘Mijn weg naar bewustwording’ in zijn galerie in Sint Anthonis.

“Ongekend uniek boekwerk, enige in zijn soort.”

Het nieuwe boek  van de bekende Schrijver/beeldend Kunstenaar Pieter Kortekaas, MIJN WEG NAAR BEWUSTWORDING.

Boek Pieter Kortekaas

In zijn boek Mijn Weg Naar Bewustwording, verteld Pieter op boeiende wijze over zijn bewogen leven. Hij neemt je mee op een reis vol bijzondere belevingen vanaf zijn geboorte, tot nu. Al zijn ervaringen hebben hem inzicht gegeven in zijn leven, door deze positief in te zetten. Deze hebben hem een geestelijke en spirituele ontwikkeling gebracht waardoor zijn levensdoel helder werd. Deze ervaringen heeft hij kunnen gebruiken in zijn werk als kunstenaar, maar ook als psychotherapeut en personal coach.  


Als je het boek van Pieter gaat lezen kun je niet meer stoppen. Hij neemt je mee in zijn verhaal waardoor de lezer zich kan conformeren aan zijn ervaringen en inspireren naar meer duidelijkheid in zijn of haar leven.

De presentatie van het boek vind plaats op Zondag 24 maart 2019 vanaf 14:00 – 17:00uur Sambeeksedijk 13, 5845 ES Sint Anthonis. Op geheel eigen wijze zal het boek, MIJN WEG NAAR BEWUSTWORDING worden gepresenteerd aan de wereld dit onder het genot van een hapje/drankje.

Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. 

Na afloop krijgt u het boek persoonlijk gesigneerd door Pieter Kortekaas, mee naar huis. 

Bent U niet in de gelegenheid dan kunt U uiteraard hier het boek kopen.

Update: Het boek is uitverkocht.

Tags: , ,